Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

JK-Frim ved John Bjerrisgaard Jensen

Lindevej 30

8260 Viby J

E-mail: Kontakt@jk-frim.dk

Telefonnummer: + 45 60 53 15 85

Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på de bestilte varer. Vi ekspederer derefter de indgående ordrer i den rækkefølge, som de modtages i.

Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er afsendt, kan annulleres ved at kontakte JK-Frim på mail: kontakt@jk-frim.dk eller ved at ringe + 45 50 53 15 85 og oplyse ordrenummeret.

Priser 
Alle angivne priser på JK-Frim vises som standard i danske kroner. I højre hjørne er det muligt at omregne prisen til norske kroner, svenske kroner, EURO og USD efter kurser, der løbende bliver opdateret.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl m.v.

Betaling
Information om betaling, kan du se her!

Fragt og levering 

Priser for levering

Forsendelsesudgiften beregnes ud fra gældende takster hos PostNord – dette gælder uanset om ordren er til Danmark eller resten af verdenen.

Forsendelsen sker for købers regning og risiko.

Ordrer til Danmark:

Ordrer, hvor der kun betales brev-porto bliver sendt som almindelig post, hvor leveringstiden er op til 5 hverdage jf. PostNord´s hjemmeside.

For ordrer, hvor der betales for pakke-porto, er den forventede leveringstid 1-2 dage i Danmark.

Ordrer til resten af verdenen:

Ordrer, hvor der kun betales brev-porto bliver sendt som almindelig post (A-Prioritaire), hvor leveringstiden er op til 5 hverdage jf. PostNord´s hjemmeside.

For ordrer, hvor der betales for pakke-porto, er den forventede leveringstid 1-10 dage.

Mere information om fragt kan ses her!

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret – gælder dog ikke samlinger – partier og kilovarer, når du handler hos JK-Frim.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a)  har modtaget din vare

b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til Kontakt@jk-frim.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her!

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er taget i brug/benyttet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se og undersøge varen, men ikke tage den i egentlig brug eller beskadige den på nogen anden måde.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til din Paypal-konto. Såfremt du skulle ønske at få pengene direkte overført til din egen konto, bedes du vedlægge en seddel med konto- og registerings-nummer sammen med din returordre.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

JK-Frim v. John Bjerrisgaard Jensen

Lindevej 30

8260 Viby J

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular som du finder her!

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.JK-Frim.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

JK-Frim v. John Bjerrisgaard Jensen

Lindevej 30

8260 Viby J

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

  • Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos JK-FRIM og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.JK-Frim.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos JK-Frim har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til JK-Frim via e-mail kontakt@jk-frim.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til John Bjerrisgaard Jensen via kontakt@jk-frim.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@jk-frim.dk eller ringe på + 45 60 53 15 85

Translate »