Om JK-Frim

 

OM JK-Frim

JK-Frim.dk er din ultimative destination for frimærker og filateli. Med vores omfattende udvalg af spændende frimærker tilbyder vi en enestående oplevelse for både erfarne samlere og nybegyndere. Udforsk vores udvalg, der spænder over forskellige temaer, lande og tidsepoker. På JK-Frim.dk prioriterer vi kvalitet, autenticitet og kundetilfredshed. Vi stræber efter at skabe en pålidelig og troværdig platform for frimærkesamlere, hvor de kan handle med tillid og begejstring.

Hvem står bag JK-Frim.dk
JK-Frim.dk blev grundlagt af far og søn, Kaj og John, som begge deler en passion for frimærkesamling. Efter mange år med denne fælles hobby, hvor både Kaj og John var aktive i frimærkeklubber – med Kaj som formand i en årrække – har John nu overtaget tøjlerne. Vores samlerområder har altid været brede, med en særlig interesse for enkeltmærker, breve, samlinger osv. fra hele verden, især Skandinavien.

Mens Kaj har trukket sig tilbage fra hjemmesiden, fortsætter John traditionen og passionen for frimærkesamling. Min samling er fortsat stor og derfor vil i forsat kunne forvente løbende nyheder på hjemmesiden.

Jeg håber, I finder mange interessante emner, som I kan tilføje til jeres egne samlinger.

Med venlig hilsen,

John

 

 

Translate »